SHENZHEN HAPPY-GO INTELLIGENT TECHNOLOGY CO.,LTD

Nieuws

Wat is een elektrische fiets
Tijd vrijgeven: 2023-09-16 16:24:25  Hits: 25

electric fiets verwijstnaar een voertuig dat batterij gebruikt als hulpsenergie en is uitgerust met motor, controller, batterij, remhandgreep en andere besturingscomponenten en display instrumentsysteem op basis van gewone fiets.

battery

De batterij is de opboard energie om energie te leveren voor elektrische voertuigen, en de elektrische voertuigen gebruiken voornamelijk lood

acid -batterijen. Bovendien zijnnikkelmetaalhydride -batterijen en lithium -ionbatterijen ook gebruikt in sommige draagbare opvouwbare elektrische voertuigen.

--

TIP van het elektrische voertuig, dat een grote werkstroom heeft en grote warmte zal uitzenden. Daarom mogen elektrische voertuigenniet in de zon worden geparkeerd of lange tijd aan de regen worden blootgesteld om de controller te voorkomen. Component die de motorsnelheid regelt en ook de kern is van het elektrische systeem van het elektrische voertuig. Het heeft onderspanning, huidige beperkende of overstroombeveiligingsfuncties. De intelligente controller heeft ook een verscheidenheid aan rijmodi en de zelfcontrolefunctie van elektrische componenten van voertuigen. De controller is de kerncomponent van energiebeheer van elektrische voertuigen en verschillende besturingssignaalverwerking.

voorgaand: No

volgende: Verschil tussen elektrische scoot...